sâmbătă, decembrie 13, 2008

Atentie!



Alo, barbatii!! Femeia nu este nici obiect, nici proprietate asupra careia sa avem vreun drept. Femeia contine si ea un suflet, este o fiinta umana si trebuie tratata ca atare: cu intelegere, cu iubire, cu caldura sufleteasca. Ea trebuie sa se simta in siguranta, iubita, apreciata si inteleasa de partener si nicidecum intr-o cusca, inchisoare, inconjurata de teama si violenta.

Spuneti NU violentei domestice!

Intr-un cuplu trebuie sa domneasca iubirea, impacarea, intelegerea si armonia. Un cuplu nu este un teren de lupta si partenera nu reprezinta un dusman. Nu este un sac de box asupra caruia sa iti defulezi frustrarile tale de mascul feroce si viril si nici unealta ta de produs placere.
Nu sunt feminist dar pe zi ce trece imi dau seama ca sunt inconjurat de animale umanoide. Mai rar vezi animale, sa zicem... inferioare omului, care isi agreseaza partenerele decat ceea ce se intampla in prea cinstita si prin cuget unica, specia umana.

Aveti grija de persoanele pe care pretindeti ca le iubiti! Nu sunteti proprietarii lor, nu sunteti stapanii lor, nu le inchideti sufletul si traiul intr-o temnita! Si mai mult decat atat, nu va bateti joc de acest sentiment divin numit "iubire"!

Cu bine!

3 comentarii:

NECRO spunea...

Nici nu stii cat ma bucur sa vad ca macar cuiva...de departe...ii pasa atat de mult de mine. Am sa imi aleg persoana de langa MINE mai cu grija,si asta pentru ca incep sa inteleg ca daca nu am eu grija de mine nu are nimeni... imi amintresc... ` Cine moare inainte sa moara nu mai moare cand moare.` multumesc din suflet (ala mic si negru)...

M spunea...

Mare dreptate ai... prea multi degenerati in ziua de azi... ti-e/mi-e si sila la un moment dat...

Curious Curandera spunea...

many blessings