marți, martie 01, 2011

Pentru Mama

Cea mai mare bucurie a mea este ca, dintre toate fiintele lumii acestea, Divinitatea te-a ales pe tine sa imi dai viata si sa imi fii mama.
Eram fericit oricum, chiar daca nu eram oameni. De erai un copac, as fi fost linistit sa ma regasesc intr-un vlastar la umbra ta. De erai o floare, as fi fost linistit sa fiu una mai mica, langa tine, zambind amandoi catre soare. Daca erai o ursoaica, te-as fi urmat, haladuind prin paduri si mormaind de bucurie la vederea tufelor de mure.
Oricum, mama, ceea ce simt pentru tine depaseste regnul vegetal si animal si mai degraba se raporteaza direct la ceea ce a sadit Divinitatea in fiecare dintre noi: iubire pura, neconditionata, transcendenta constiintei umane.
Imi esti matrice si esenta a sufletului si ma hranesti dinauntru.
Oriunde as fi, ca spatiu sau timp, te port cu mine si imi esti aproape. Iar cand timpul va veni sa nu mai fim prezenti impreuna in acelasi plan, o sa astept cu bucurie si nerabdare clipa regasirii si, daca intr-adevar exista reincarnare, sper din tot sufletul sa fiu din nou copilul tau.

Te iubesc si iti multanesc, Mama!

3 comentarii:

nicole77 spunea...

Minunat,Cosmin!

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

masajerotic Pitesti spunea...

scrii foarte frumos!felicitari!