vineri, aprilie 24, 2009

Sociofobie + Mizantropie = LOVE

"We would like to see most of the human race killed off because it is unworthy... it is unworthy of the gift of life"

- Behemoth, "Antichristian Phenomenon"


Toata suferinta noastra provine din egoism. Ne proiectam lumea din jurul nostru comform asteptarilor create pe un fond mai mult sau mai putin cultural si atunci cand acestea nu coincid cu dorintele noastre apare suferinta, handicapul social, fuga de masa comuna a societatii.
Am ajuns intr-o perioada in care oamenii se confunda sau sunt inferiori animalelor, dominate de instincte si nu de intelect. Populatia se comporta lamentabil, haotic, fara un sens anume.
Religia care ne-a indobitocit 2000 de ani si care ar fi trebuit sa ne faca mai buni, e pe moarte. Incet, in sufletul fiecarui individ se trezesc la viata urmele spiritualitatii ancestrale, precrestine, "pagane".
Cu toate acestea, majoritatea populatiei inca se balaceste intr-o mare de ignoranta, prostie si analfabetism.
Traim intr-un autentic Ev Mediu, singura diferenta fiind accesul la informatie, viciata si aceasta.
Adevaratele informatii benefice pentru intelectul si afectivul fiecaruia nu sunt oferite de mass-media ci de cautarea individuala.
Din cand in cand evadez din acest cotet insalubru dar nu pot pleca prea departe si sunt nevoit sa revin. Revenirea e din ce in ce mai dureroasa.
Societatea in care traiesc imi face greata. Mi-e greata de felul in care va imbracati. Mi-e greata de felul in care mergeti pe strada. Mi-e greata de felul vostru de a fi, adica nimeni. Niste papagali cat mai sclipitori si colorati, intr-un concurs al prostului gust si al pesudo-esteticii vestimentare.
Mi-e sila de modul in care vorbiti si scrieti, denaturand din ce in ce mai mult aceasta limba pe care nu dati doi bani, nestiindu-i nici macar originea, nu mai zic de faptul ca putin va pasa de cei ce si-au dat viata ca voi si noi sa vorbim aceasta limba.
Mi-e sila de modul vostru de gandire, format din cateva concepte planeta in jurul carora roiesc alti cativa sateliti. Masini, femei, bani, manele. Un "vast" univers.
Tot ce nu se identifica cu pseudo-cultura voastra si "valorile" voastre nu este bun.
Pozati in crestini veritabili dar tot timpul sunteti primii care sariti sau indemnati spre agresiune , va legati de alti oameni, razand de ei sau batandu-va joc de ei, fiindca ei nu apartin genului vostru, fost arboricol, recent coborat pe sol.
Sper din tot sufletul ca in 2012 sa crapati cu toti si sa se scuture usurat pamantul de greutatea si pleava sufletelor voastre!
Nu stiti sa apreciati nimic din ce e in jurul vostru si deja e prea tarziu pentru voi sa va mai reveniti.
Poate mai mult ca sigur o sa sariti cu gura ca va judec si nu am acest drept, invocand texte si citate din cacatul ala de carte "sfanta" in loc sa va puneti in valoare individualitatea si sa ganditi prin prisma propriei persoalitati. Oricum, preferati sa fiti condusi, oi, decat sa fiti stapanii propriei vieti si constiinte. Ar fi prea mult pentru voi! Un pic mai greu decat lanturile de aur de la gatul vostru sau hainele cu sclipici ce le purtati.
Sunt curios, daca ar reveni Cristosul mult asteptat de voi, ar purta tricou Gucci sau de ala "Te puta madre", ar avea ochelari de soare de neam prost pe jumate de fatza, purtati inclusiv noaptea sau in cluburi, blugi rosi din fabricatie sau pantaloni de stofa si pantofi de lac cu varful intors sau incaltaminte sport musai de firma? Eventual sa il cheme O.J. Christ sau Jeayzus Cruist.


Mi-e atat de sila de voi incat daca m-ar tine stomacul v-as ineca in voma!

Si nu va mai plangeti de traiul pe care il aveti. Va meritati cu varf si indesat toata viata ce o traiti si sper sa se sesizeze cine trebuie si in curand sa crapati cu toti!

Aleluia!

13 comentarii:

Lucian Vâlsan spunea...

PERFECT ! Nota 10!
Ai zis-o mai bine decât aş fi visat eu s-o zic ! (dac-aş fi reuşit probabil c-aş fi zis-o în mai multe cuvinte)
Subscriu la partea cu 2012 :)

Andrei C. spunea...

Ai mare dreptate, dar mica putere de aplicare. Mi-as dori si eu o lume inecata in propria voma cand/daca o sa deschida vreodata ochii la ce-i in jurul lor si mai ales in sufletele lor infecte... \m/ :@)

Anonim spunea...

Parerea mea este ca, daca Gabi Mafa nu pomenea de cuvantul CRUG pe unul din albumele sale, nici dreacu nu-l scotea la lumina in ziua de astazi....mai ales tu mister citez: "cap di lup cap di jivinâ"

HULTANU' spunea...

:)))))))))))
Te invit sa iei DEX-ul, apoi te invit sa faci 4 ani de zile (nu se mai poate acum) cursurile unei facultati de profil, apoi pe urma ai sa vezi ca aceste cuvinte nu au fost descoperite de cineva anume, sau inventate sau utilizate cu copyright. E aceasi prostie pe care am mai intalnit-o. Daca o trupa foloseste tulnice (instrument traditional romanesc) inaintea altei trupe, cea din urma este acuzata de plagiat sau imitat cu toate ca nu are nici in clin nici in maneca, muzical vorbind cu trupa mai veche.
Cam aceeasi mancare de peste e si in cazul cuvintelor "pomenite" de unii oameni, foarte faini dealtfel si prieteni buni. Bravo lui ca a scos cuvantul acesta la iveala si bravo mie ca il duc mai departe si ii respect sensul, pe care banuiesc ca matale nu l-ai patruns, dealtfel.
E o asa rusine sa ne perpetuam graiul si traditiile? E o rusine sa folosim cuvintele altora care de fapt nu sunt inventiile lor, cum am subliniat mai sus?
Sau poate ca esti si matale din randurile marilor critici muzicali si literari romani, tara fiind plina de indivizi ca dumitale care nu stiu decat sa comenteze si sa arate cu degetul decat sa faca ceva constructiv.
Cu bine, "mister"!

Anonim spunea...

Hehe, ti-a zis-o. Nu ai de ce sa te oftici deoarece chiar asa este. Pai da...e normal sa fi critic cand ceva nu e ok sau e prea evident. De la tulnicile voastre fara niciun rost justificabil..adica chiar sa aibe o pondere audio in alcatuirea compozitiei pana la jalnicele falseturi ale chitarilor si notele ne sincronizate (cu riffurile chitarilor) ale basului lui Bostan.
Crezi sau nu, sunt niste detalii care se vad foarte clar si profund. Eh... e mai bine sa aveti costume misto, accesorii, chestii decat sa sunati ok. Lumea din primul rand nu o sa-si dea seama. Hehe...

HULTANU' spunea...

Ma distrezi... Numai bine!

Benjamin spunea...

din punctul meu de vedere, fiecare cum ii place. do as though will.

Benjamin spunea...

though = thou

Unknown spunea...

prea multa ura pentru gustul meu in acest articol. e dreptul tau sa simti ce simti, dar daca iti inchipui ca asa vei schimba lumea, n-ai nici o sansa. e adevarat ca traim intr-o societate de anacronici , ca de-a lungul a catorva mi ide ani oameni au distorsionat cuvintele spuse de invatatii vremii. mai e adevarat un lucru insa: nu esti in masura sa judeci pe nimeni. fiecare are propriul drum pe care merge, fie ca iti place sau nu. arta rezida in a merge pe drumul tau , nu il a le tot arata altora cat de nemernici sunt.


si daca tot doresti "moartea" celorlalti, ia o clipa si cugeta , poate ca o sa fii surprins ca doresti moartea divinului. iti place sau nu, divinul e in toate, indiferent de cum ii spune plebea chestiei asteia... numa bine!

Anonim spunea...

totusi are rost sa te umpli de atata uratenie? prin asta contrazici inceputul articolului care mentioneaza ceva legat de a fi vrednic de darul vietii, asta implicand sa ai un orizont spiritual care sa ii cuprinda frumusetea. restul lucrurilor de care vorbesti indigneaza pe toti cei carora li se pare firesc sa isi mestece propria mancare. insa am dezvoltat o oarecare imunitate. in universul meu justificat-egoist (de asta data) prefer o carte decat sa studiez persoane care nu pot argumenta actul de a manca. sau sa le doresc moartea. sunt deacord cu tine, insa ma feresc de critica, prefer creatia :)

andrei_i spunea...

Mai anonim vezi-ti de treaba ta ... referitor la sonoritatea trupei ...baietii dau ce ii mai bun din ei ...si se vor perfectiona cu timpul, important e k fac ceea c fac din pasiune...!!!rock on guys!!!...ce autoritate eshti u in muzica sa faci observatii de genu` asta...?

Anonim spunea...

sa va inburde nezo n ceri....

Doina spunea...

Subscriu. M-a uns pe suflet articolul. Keep going on.