vineri, aprilie 03, 2009

Religia oficiala in Romania

Navigam ca un destoinic matelot prin internetul aducator de bucurii si tristeti.
Iaca peste ce am dat:

Site pentru tobosarii crestini oameni buni! Sa faci semnu crucii din betele de toba si probabil sa folosesti doar marci custom gen "St. Anton Drum Sticks 5B" sau binecunoscutele pedale duble de la "Sfantu Pedalie izvoratorul de ritm minunat".

Festival outdoor pentru turmele de oite blande ce-si urmeaza lasciv pastorul din ceruri. Asta e de pomina, mai ales ca orice trupa, pe care ei o sa o verifice ulterior, poate sa se inscrie pentru lineup-ul acestui festival. Rock crestin!

Si apoi, m-a lovit "valul"

No more comments ca ma bate doamne doamne ...l0l0lolololololololol0l0l0l0lol!!!!!!!!1111oneoneone

8 comentarii:

Adrian Schiopu spunea...

Multumesc pentru link - o luam ca si reclama!

ca despre altceva nu comentez...

Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Checkerap spunea...

Eu sunt un non-believer, ca sa nu zic ateu si mi se pare ok ce fac acolo. Fiecare cu ale lui, iar logo-ul e cool.

E loc pentru toti.

Oricum,super faina gluma cu betele 5B, nice one :)

Peace out

tavy spunea...

o sa vina o zi cand nu se stie cine va rade mai mult...

pregatiti va

Anonim spunea...

Mda...ce sa zic..din pacate ne uitam si incepem sa barfim ca "aia" bat la tobe in biserica, ca "ăia" nustiu ce ca "ăia" bla-bla, dar nu ne uitam la noi, nu ne uitam ca in Romania e din ce in ce mai rau, oamenii nu mai merg la biserica, ci sunt rupti duminica dupa petrecerea de sambata seara dar....haha..."ăia" bat la tobe...
Dumnezeu sa va binecuvinteze!

HULTANU' spunea...

LOL, si daca ar merge oamenii duminica la biserica s-ar rezolva cu raul din Romania? Reveniti-va si nu mai fiti oi! Dezvoltati-va personalitatea si ganditi voi insiva si nu asteptati sa vina din ceruri nu stiu ce "mantuitor" sa va salveze. Puterea e in noi ca sa ne "salvam". Nu mai asteptati degeaba si incercati sa faceti ceva. Stiu ca va simtiti comfortabil in spatele paravanului acesta numit "religie" dar ar fi cazul sa va treziti si sa dati dovada ca nu sunteti o turma ci indivizi cu proprie personalitate.

HULTANU' spunea...

Si inca ceva:

III. Matei 5:39 – „Nu va împotriviti celui rau; iar cui te loveste peste obrazul drept, întoarce-i si pe celalalt.” Cel putin asa scrie acolo la voi :)Dati dovada de toleranta si fiti buni crestini. Macar atat :) Sau va simtiti atacati?

cineva spunea...

Isaia 30:32 "La fiecare lovitură pe care Domnul i-o va da cu toiagul cel de mustrare, sunete de TOBA, de harpă şi de joc vor izbucni. în cântece şi Domnul va lupta împotriva ei cu mina ridicată."

Psalmul 81:2 "Cantati o cantare, sunati din TOBA, din arfa cea placuta si din alauta!"

Psalmul 149 :3 "Sa lauda Numele Lui cu jocuri, sa-L laude cu TOBA si cu arfa!"

Nu stiu ce Biblie ai tu, dar in a mea asa scrie.

Domnul sa te binecuvinteze!

HULTANU' spunea...

Asa si, care e faza? Bateti frate tobele si slaviti-l pe cristos cat vreti. Macar aveti acoperire in "cartea sfanta". Daca acolo scria: "Psalmul 81:2 "Cantati o cantare, sunati din drujba, din betoniera cea placuta si din tractor!" banuiesc ca va faceati constructori si agricultori in loc sa bateti la tobe? Macar sunt de "firma"? Ce dumnezo... Doar are sefu bani...