vineri, iulie 04, 2008

Rockerul român - partea I


1. Rockerul roman s-a nascut critic muzical. Totul i se pare fals, aritmic si disonant in muzica provenita de la trupe mai tinere. Auzului sau fin nu ii scapa nimic.

2. Rockerul roman sufera din cauza locurilor de campare denivelate

3. Rockerul roman ar fi extrem de multumit si impacat cu sine insusi daca la finalul concertului, la iesire i s-ar returna integral banii.

4. Rockerul roman este cel mai disciplinat rocker. El isi ia locul pe scaun daca sala e prevazuta astfel sau se aseaza linistit pe iarba fiind vadit deranjat ca imaginea ii este obturata de, eventuali "obraznici si neastamparati" care nu stau la locul lor si li se perinda prin fata ochilor.

5. Rockerul roman se lauda ca se duce si taras la concert daca vine trupa X, iar daca se intampla ca aceasta trupa sa vina, se plange ca biletul la concert e prea scump sau nu are bani de tren.

6. Rockerul roman prefera sa isi ia muzica de pe torente decat sa cumpere un album, sprijinind astfel undergroundul "metalic" si trupa in sine.

7. Rockerul roman se hraneste cu alcool. Nimic altceva nu mai conteaza atat timp cant exista ceva cu cifra octanica mare.









va urma...

Niciun comentariu: